Content Creatie

Natuurlijk heb je duidelijk wat je wilt bieden en aan wie. Maar hoe giet je dit een vorm of product?

Onzekerheid, niet helemaal weten wat de mogelijkheden zijn of hoe het bij het publiek overkomt. Je wilt het online contact precies treffen, op een manier die eigen is. Dat de inhoud klopt bij wie je bent en wat je kan geven.

Misschien heb je mensen in je omgeving die met je meedenken. Mooi! Alleen….zij zijn niet je potentiele klanten/clienten of staan wat te dichtbij.

Werk maken van wat op je hart ligt kunnen we samen doen! Ik denk dan aan zichtbaar maken, maar ook voelbaar en maakbaar.

Zichtbaar maken door je werk te laten zien.

Voelbaar aanwezig door te creëren met  en vanuit wat betekenisvol op je hart ligt

Maakbaar doordat je hetgeen wat zichtbaar en voelbaar is kunt vormgeven met dat wat het precies raakt. Dat doe je in een zorgvuldig en aandachtig proces met ruimte voor wie je bent en wat je wilt brengen.

Ik kan je sparringpartner zijn. Iemand die weet wat je beweegt en tegelijkertijd er fris instaat. Neutraal, maar ook lekker duidelijk en zeker betrokken.

Ik kan je gerichte onderzoeksopdrachten geven, zodat je inhoud nog helderder wordt. Of we gaan wandelen om in de beweging de flow te pakken.

Je mag vrijuit denken, voelen, mijmeren. Dan ben ik je spiegel, coach of inspirator voor nog meer diepte…of juist een beetje minder.

Waarover kunnen we het hebben?

 • Je missie
 • Je publiek
 • Hoe kun jij je kenbaar maken en wat past bij jou
 • Je verhaal
 • Je focus
 • Productiviteit
 • Time management
 • Product ontwikkeling
 • Branding
 • Wat je beweegt
 • Wat je tegenhoudt

En natuurlijk over wat op je website hoort te komen en hoe dat helemaal jouw stem krijgt.

Hoe doen we dat.

We kunnen bij mij in mijn atelier afspreken,  bellen of Skypen. Eerst eens kennismaken en verkennen. Daarna spreken we een traject af. Iedere keer met een doel voor ogen. Eentje voor een eerste halte en eentje voor het eindstation. Op ieder perron stappen we uit om te evalueren. Zijn we goed op weg, hebben we ons doel bereikt? 

Ik werk met gesprekken waarin je vrijuit kan vertellen, stil zijn of kan toekomst kijken. Of we gaan wandelen in het mooie plantsoen. Of we bellen of skypen. Dat we je werk Voelbaar aanwezig hebben. Ook kun je met mij een energetisch consult afspreken. En beide kan natuurlijk ook.

Diep duiken we je werk in, om eruit te filteren wat het meest vertelt. Waarmee de beste aansluiting gevonden gaat worden. Het gaat altijd om een brug bouwen tussen jou en jouw publiek, klanten of clienten.

En ik heb in mijn rugzak meestal wel een huiswerkopdracht, een tip, een hulpbron. Want uiteindelijk wordt je content Zichtbaar doordat het ook Maakbaar is.

Consult

Je wilt je missie de wereld inzetten. Vrij zijn om wat op je hart ligt te kunnen delen. Om wat je geleerd hebt in te

Lees verder »

Kennismaken

Ben je op zoek naar een webdesigner? Iemand die je bestaande website uitbreidt en of veranderd? Zoek je iemand die jou ondersteunt om je content

Lees verder »

WordPress Coaching

WordPress coaching is op maat bezig zijn met je huidige of toekomstige website. Kom  bij mij aan tafel zitten en we gaan je websiteplannen bekijken en

Lees verder »
Sluit Menu