WordPress Training

Als jij wilt werken met WordPress, maar nog niet de techniek beheerst en mogelijkheden kent, is deze cursus voor jou! Dit terwijl je online alles kan vinden? Alles? Nou nee, net niet. Je loopt bijvoorbeeld vast in de hoeveelheid technische terminologie. Of weet gewoon weg niet wat je niet weet, maar wel zou moeten weten. Het kost je veel tijd en de opzet van je zelfgemaakte website klopt soms net niet. 

Deze Training bied je veel helderheid om te kunnen werken met WordPress.

Grip op je website

De techniek van het maken van je eigen website kan overweldigend zijn. Maar je weet, het is belangrijk om online zichtbaar te zijn. Toen ik net met WordPress begon vond ik het erg lastig. Iedere keer als ik iets opzocht klopte het  niet of het was zo technisch dat ik er niets van begreep. Die tijd en energie verspilling wil ik je graag besparen! Hoeveel tijd je website gaat kosten kan ik je bij benadering vertellen. Dat kost gewoon tijd. Wat ik je wel met zekerheid kan vertellen is dat deze cursus je stap voor stap helpt om WordPress goed te leren kennen zodat jij met zelfvertrouwen aan de slag kunt!

Nynke van der Hoek: Ik heb deelgenomen aan de Cursus wordpress. De cursus bracht me meer dan ik had verwacht. Jaren heb ik tegen het werken met wordpress aangehikt omdat een eerdere poging mislukte. Ik ging er vanuit dat ik niets met het programma aankon, maar kon er op een gegeven moment niet meer onderuit. Door deze cursus ben ik helemaal over die aarzeling heen en durf ik ook te experimenteren. Inmiddels heb ik twee websites gemaakt in wordpress waar ik tevreden over ben.

Betty weet heel goed de vertaling te maken van technisch jargon naar begrijpelijk Nederlands, zodat functies duidelijk worden. Ze maakt helder onderscheid tussen wat je echt nodig hebt, wat niet en wat behulpzaam wordt als je wat meer ervaring hebt met wordpress.

Ik raad het regelmatig anderen aan.

Nynke van der Hoek –  bureau voor sociale verandering | energetische begeleiding

Leer in drie keer drie uur alles over WordPress!

+  Thuisopdrachten, testwebsite en  blijvende toegang tot de online bibliotheek.  

De cursus WordPress

Wat krijg je:

 • Je leert over het Installeren van je eerste site, thema’s, plugins, beveiliging, vormgeving, inhoud
 • Beschikking over een oefen website tot een maand na afloop
 • Besloten Facebook groep voor vragen onderweg
 • Blijvend toegang tot online werkboeken
 • Praktische Tips en handige weetjes die je enorm veel tijd besparen en extra mogelijkheden geven om jouw ideale website te verwezenlijken. Na deze cursus kun jij je eerste website bouwen of hebt deze al!

Wat kun je na afloop:

 • Meewerken aan de website van een bedrijf of organisatie
 • Gelijkwaardig communiceren met een websitedesigner
 • Je eigen eerste website realiseren
 • Verder bouwen aan je gedroomde website met alles erop en eraan. Je hebt een prima fundament.
 • Je visie uitbouwen doordat je een veel praktische input hebt gehad. Niet alleen technisch maar ook op gebied van vormgeving en inhoud.

Extra’s

Die vind je in de online bibliotheek

 • Invulschema’s om je te helpen bij het formuleren van je missie en boodschap
 • Een hoofdstuk in je online bibliotheek over het kiezen van je domeinnaam
 • Veel tips en trucs over vormgeving
 • Uitgebreidt boek gewijd aan SEO en vindbaarheid
 • Blijvend toegang tot de online bibliotheek sectie.

Voor wie

1. Je wilt WordPress ontdekken en leren kennen. 

– Je denkt nog na over wat voor jou de beste optie is om je website online te verwezenlijken 

 –  je werkt voor een organisatie of bedrijf dat WordPress gebruikt. 

 – Iemand heeft een website voor je gemaakt, je wilt er zelf meer mee kunnen doen.

Je volgt de lessen, leest de Online werkboeken in de bibliotheek door en doet enkele thuisopdrachten. Klaar, jij weet wat je wilt weten!

 2. Je wilt je eerste website online.

Dat gaat helemaal goed komen. En het hoeft je niets extra’s te kosten!

Je volgt de lessen, leest de Online werkboeken in de bibliotheek door en doet thuisopdrachten. Je hebt al een domeinnaam en hosting. Klaar, jij kunt beginnen!

Houd er rekening mee dat je thuis extra tijd wilt gebruiken. Heb je nog geen domeinnaam en hosting? Dan kun je aan het werk met een gratis testwebsite. In een aantal gevallen kan deze prima omgezet worden naar je nieuwe website. Informeer hier van tevoren even na. Kijk ook bij de pluspakketten.

3. Jij hebt plannen, grote plannen.

Ergens moet je beginnen. In deze cursus heb jij je basis te pakken. En als je oplet veel meer door de extra informatie die wordt gedeeld. Jij kunt na deze cursus verder bouwen aan de realisatie van jouw gedroomde website. Met of zonder extra hulp.

En ook hier geldt; houd er rekening mee dat je thuis extra tijd wilt gebruiken. En kijk ook even bij de pluspakketten.

Let op: Genoemde prijzen zijn excl. domeinnaam en hosting. Om te starten kost dat meestal 10,- per jaar. Ook zijn genoemde prijzen excl. de prijzen van professionele thema’s. We werken in deze cursus met gratis thema’s. Ik laat je ook andere mogelijkheden zien, maar we werken er niet mee. In de pluspakketten kan ik je begeleiden bij professionele thema’s. In dat geval kan dit prima in combinatie met de cursus,


Organisatorische informatie: 

Kosten: 159,- exl btw  ( 192,39 incl btw)

Data: worden nog bekend gemaakt.

Locatie: Albertine Agnesplein 2a

NB: We hebben van te voren altijd een korte telefonische intake.

– Stadjespas korting is 20% en betaling in 2 keer is mogelijk.

– Vroegboekkorting is 15,- bij aanmelding en betaling een week voorafgaand aan de cursus. Als de betaling binnen een week voorafgaand aan de cursus niet binnen is ontvang je een factuur voor eerder doorberekende korting.

– minimum aantal deelnemers is 4, maximaal 6. 

Sluit Menu