Website Design

 Ben jij op zoek naar iemand die jouw website kan maken? Ik vind het echt fijn om je te ontmoeten en een bijdrage te kunnen leren aan de ontvouwing  en zichtbaarheid van je werk.

Webdesign is een proces. Enerzijds heb je duidelijk wat je wilt brengen, maar nog niet helemaal hoe of wat mogelijk is. Of je voelt dat het erin zit, maar dat jij je concept en inhoud nog net niet helder hebt.

Zowel met webdesign als met content ontwikkeling kan ik je partner zijn. Ik duik diep  in wat vertelt wil worden. We praten, overleggen en onderzoeken. We gaan bij mij op mijn atelier aan de tafel zitten, of we gaan bijvoorbeeld wandelen in het plantsoen. Eventueel kom ik naar jou. Ik vraag en ik luister. Vervolgens leg ik uit wat kan, vertel en geef feedback. Meestal geven we elkaar zaken om te onderzoeken. Wat voor afbeeldingen wil je, wat voor websites spreken je aan en waarom. In ieder deel van dit proces begeleidt ik je met relevante documenten, huiswerkopdrachten, onderzoeksbronnen. We gaan dit echt samen doen!

Wat voor mij belangrijk is, is duidelijkheid. Daarom doen we dit proces in stappen die we van te voren samen vastleggen. Na iedere stap is een deel van ons werk klaar en kijken we vanuit dit platform even terug en vooruit. Zijn we waar we wilden zijn en houden we deze koers vast, of passen we deze aan? Naast duidelijkheid houdt ik van ruimte kunnen geven en creatief durven zijn. Een combinatie die de mooiste resultaten gaat brengen.

Wat ik niet ben is een technische know it all. Natuurlijk heb ik brede kennis, maar een programmeur ben ik niet. Dat besteed ik liever uit, werken we samen met iemand anders of ik verwijs je door. Datzelfde is van toepassing op specialistische vormgeving.

Mijn kracht is; het kunnen luisteren en vertalen van wat er aan komt, maar er nog net niet is.

Soms zul jij verwonderd voelen, omdat het snel gaat en omdat je de meerwaarde van wat aan het ontstaan is kunt voelen. Een ander moment kan er frustratie zijn, omdat het niet snel genoeg gaat of omdat je het even niet weet. Ook dat hoort bij een creatief proces. Want dat is het, we creëren iets wat er nog niet was. 

Website Design is het creëren van een website die jouw eigenheid weergeeft en jouw ideale klanten aanspreekt.

Hoe ik werk

kennismaking, onderzoek en verkenning(webtree), designfase, overleg momenten, oplevering

Na een kennismakingsgesprek doe ik een eerste lay-out en/of voorstel. Je kunt mij de opdracht geven; Betty, hier heb je het, red je er maar mee. Helemaal goed. Ik ga aan de slag. Of we doen het samen. We verdelen dan een aantal taken. Ik hou van heldere communicatie, zodat jij weet wat er gebeurt.  Dat is hoe ik werk. Alle websites die ik maak, maak ik in WordPress.

Website bouw.

Jij levert afbeeldingen en teksten. Ik geef je hiervoor gerichte opdrachten mee, zodat jij je voor kan bereiden op wat jouw eigenheid weer gaat geven. Vervolgens maak ik je website.  Afhankelijk van je soort website en hoeveel tijd jezelf zou willen besteden kan je meer of minder zelf aanpassen en/of doen. 

We hebben een aantal momenten van overleg. Tijdens deze overleg momenten stem ik goed af op je wensen, doe je voorstellen en geef je een goed beeld van de mogelijkheden. Afhankelijk van de gekozen doelstelling hebben we meer contact momenten.

Je krijgt toegang tot het gedeelte van de online bibliotheek waarin o.a. uitgelegd wordt hoe jij zelf op een aantal punten je website aan kan passen en blogs kan maken. Daarnaast kun je met mij afspraken maken over toekomstige veranderingen.

Kennismaken

Ben je op zoek naar een webdesigner? Iemand die je bestaande website uitbreidt en of veranderd? Zoek je iemand die jou ondersteunt om je content

lees verder »

WordPress Coaching

WordPress coaching is op maat bezig zijn met je huidige of toekomstige website. Kom  bij mij aan tafel zitten en we gaan je websiteplannen bekijken en

lees verder »

Portfolio

Je vind op deze pagina een aantal voorbeelden van websites die ik in nauwe samen werking met de website eigenaren heb gemaakt.  Sacredspirit.work Website gemaakt

lees verder »
Sluit Menu