WordPress Coaching

WordPress coaching is op maat bezig zijn met je huidige of toekomstige website. Kom  bij mij aan tafel zitten en we gaan je websiteplannen bekijken en mogelijk meteen aan de slag!  

Misschien moet je website er nog komen en heb je hulp nodig bij de start. Of je hebt een website maar kunt er net niet genoeg mee. WordPress coaching kan je sprongen vooruit helpen. 

Ook als je helemaal fris gaat starten met je website, dan help ik je daar bij. Hoe werkt het met de hosting en domeinnaam, hoe krijg jij wordpress gekoppeld etc. 

WordPress coaching kan je ontzettend veel opleveren. We kijken naar technische mogelijkheden, thema’s, vormgeving of wat je vraag ook maar is. Wat ook kan  is dat we samen meteen gaan bouwen en je website aanpassen. Wat je in 1 of een aantal uren meekrijgt is beloofd van veel meerwaarde voor je website! En een heel stuk sneller dan in je eentje dingen uitzoeken.

Een keertje kennismaken? Dat kan altijd! Het is niet helemaal de bedoeling dat ik je in een gratis kennismaking meteen veel vertel waar je mee aan de slag kan. Wel kan ik je vast wegwijs maken in de mogelijkheden en kan jij onderzoeken of je een klik met me hebt. Want dat vind ik best wel fijn in de samenwerking.

Wil je dat ik bij jou kom? Dat kan! Ik reken dan een reiskosten vergoeding en er is een voorwaarde dat ik voor minimaal drie uur met je afspreek. 

WordPress coaching is ook heel erg geschikt als jij je website al door mij hebt laten maken, of een training hebt gevolgd of nog volgt. Gaan we samen nog wat meer zaken uitdiepen.

Kennismaken

Ben je op zoek naar een webdesigner? Iemand die je bestaande website uitbreidt en of veranderd? Zoek je iemand die jou ondersteunt om je content

Lees verder »

Content Creatie

Natuurlijk heb je duidelijk wat je wilt bieden en aan wie. Maar hoe giet je dit een vorm of product? Onzekerheid, niet helemaal weten wat

Lees verder »
Sluit Menu